Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВККСУ затвердила нові форми документів для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади судді

16 листопада 2023, 17:25

Інформуємо, що рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 2 листопада 2023 року № 121/зп-23 затверджено форми окремих документів, необхідних для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади судді, та внесено зміни до Положення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади судді.

До уваги осіб, які мають намір взяти участь у конкурсі на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів!

Для участі в цьому конкурсі необхідно подати, зокрема:

нову форму заяви про участь у конкурсі (за цим посиланням);

нову форму анкети кандидата на посаду судді (за цим посиланням);

мотиваційний лист (згідно з формою і змістом за цим посиланням).

Також Комісією вирішено, що кандидат на посаду судді для участі в конкурсі може подати в довільній формі рекомендації стосовно себе від осіб, які характеризують кандидата на посаду судді та вказують на його відповідність вимогам статті 69 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Повний текст рішення Комісії оприлюднено в розділі «Рішення» офіційного вебсайту Комісії.

З актуальною редакцією Положення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади судді можна ознайомитися в розділі «Конкурс на посаду судді» офіційного вебсайту Комісії або за цим посиланням.

Актуальні форми документів, що необхідно подати для участі в конкурсі на посади суддів апеляційних судів, розміщено в підрубриці «Документи для участі в конкурсі» рубрики «Конкурс на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів, оголошений 14.09.23 (ТРИВАЄ)» розділу «Конкурс на посаду судді» офіційного вебсайту Комісії (за цим посиланням).