Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено реконструкцію приміщення Ярмолинецького районного суду Хмельницької області  

25 вересня 2017, 15:00
 
 

У серпні 2017 року завершилася реконструкція приміщення Ярмолинецького районного суду Хмельницької області.

 Будівля суду площею 380 кв. м тривалий час потребувала капітального ремонту.  У 2014 році в приміщенні суду добудовано  два поверхи площею 101 кв. м.

Завдяки добудові загальна площа приміщення дозволила облаштувати додатковий зал судових засідань, приміщення конвою та камери для обвинувачених (підсудних), засуджених, 2 санвузли, забезпечити суддів та працівників апарату суду окремими кабінетами.

У залі для розгляду кримінальних справ встановлено загородження зі спеціального захисного скла для тримання обвинувачених (підсудних), засуджених та систему відеоконференцзв’язку.

Проведено поточний ремонт та мебльовано зали судових засідань, кабінети суддів та працівників апарату суду.

 З метою підвищення енергоефективності та енергозбереження будівлі суду із застосуванням сучасних матеріалів замінено покрівлю будинку, виконано  капітальний ремонт фасаду, замінено вікна на енергозберігаючі металопластикові.

У межах службової зони облаштовано стоянку для спеціального автотранспорту, майданчик для висадки-посадки обвинувачених (підсудних), засуджених.

Для конвоювання підсудних  обладнано окремий спеціальний вхід до будівлі з боку службової зони.

Після проведеного капітального та поточного ремонтів створено належні умови для здійснення правосуддя, перебування в суді відвідувачів.

Джерело