Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

1 грудня 2023 року у Верховному Суді обговорять проблемні питання щодо розгляду корупційних та воєнних злочинів під час війни

29 листопада 2023, 13:13

1 грудня 2023 року у Верховному Суді відбудеться VІ Київський полілог «Правосуддя в Україні під час війни: проблеми розгляду корупційних та воєнних злочинів».

У заході візьмуть участь судді Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, апеляційних судів, науковці, представники міжнародних організацій, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, органів прокуратури та адвокатури.

Під час полілогу учасники обговорять питання, зокрема, щодо протидії воєнним та корупційним кримінальним правопорушенням в умовах воєнного стану, суспільного інтересу в угодах про визнання винуватості, воєнних новел КК України, нових горизонтів розвитку інституту викривачів, кримінальної відповідальності воєнних злочинців з огляду на міжнародні стандарти, реалії судової практики та перспективи її реалізації.

Організатори заходу: Верховний Суд, Вищий антикорупційний суд, Програма підтримки ОБСЄ для України та Інститут держави і права імені В. М. Корецького НАН України.

Полілог триватиме з 9:00 до 17:00 у приміщенні Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду за адресою: просп. Повітрофлотський, 28, м. Київ.

За трансляцією можна буде стежити тут: https://www.youtube.com/@OSCEProjectsInUkraine.

Акредитація представників медіа – до 16:00 30 листопада 2023 року (тел.: (044) 253-06-48).

Верховний Суд