Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся перший етап конкурсу на зайняття вакантних посад керівника та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду

23 лютого 2018, 15:30

23 лютого 2018 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого проведено тестування та розв’язання ситуаційних завдань для кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

Участь у засіданні взяли голова Комісії Тетяна Малашенкова, члени Комісії Сергій Прилипко, Станіслав Голубицький, Олександр Стародуб, Валерій Суховий, Євген Мєзєнцев, Тетяна Суярко.

До порядку денного засідання було внесено питання проведення конкурсу, затвердження списку кандидатів, яких допущено до проходження тестування на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя, а саме керівника апарату Верховного Суду та заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду.

До проходження тестування на посаду керівника апарату Верховного Суду було допущено 3 кандидати: Босенко Євгеній Юрійович, Булка Ольга Аркадіївна, Климчук Сергій Васильович. На посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду затверджено теж 3 кандидатури: Акбарова Інна Миколаївна, Богданюк Наталія Леонтіївна та Сусков Артем Олександрович.

За результатами перевірки документів, правильності їх заповнення та відповідності кваліфікаційним вимогам, проведеної управлінням по роботі з персоналом секретаріату Вищої ради правосуддя, встановлено, що документи кандидата на посаду апарату Верховного Суду Буця Ігоря Зіновійовича та кандидата на посаду заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного адміністративного суду Верховного Суду Опальченка Вадима Олександровича не відповідають визначеним законом кваліфікаційним вимогам. Рішенням Комісії Буць І.З. та Опальченко В.О. не були допущені до участі у конкурсі.

Наступним та завершальним етапом конкурсу буде співбесіда з кандидатами, що відбудеться 2 березня 2018 року о 9:30 після перевірки членами Комісії результатів вирішення ситуаційних завдань.

Під час співбесіди члени Комісії перевірять професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам професійної компетентності, які не перевірялися під час тестування та вирішення ситуаційних завдань.

Протокол засідання Комісії та відеозапис проходження тестування і вирішення ситуаційних завдань кандидатами буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Переглянути фотоальбом

Прес-центр судової влади України